Jaenis Energiboostande Smoothie

Jaeni

Mitt namn är Jaeni, ursprunglingen från Laos och studerar för närvarande till att bli kock. Idag finns jag på Instagram under namnet jaeniskitchen. Som en aktiv användare av appen AirDine får jag möjligheten att introducera den laotiska matkulturen till mina gäster. Med hjälp av matlagningskulturer från hela världen vill jag inspirera gästerna till att öppna sina sinnen för nya smakupplevelser. 

Matlagning är ett av mina största intressen med en passion för att använda ekologiska och närproducerade livsmedel.  Jag har en förkärlek till asiatisk mat och husmanskost. På sikt vill jag öppna min lilla egna bistro med inriktning på laotisk mat.

Förbereder mig själv inför en varm dag i köket. Den här smoothien innehåller ingredienser med uthållighetsstärkande egenskaper. Ingredienserna mixade jag i min nya Hamilton Beach® Personal Blender!

Vad du behöver

☀️ 1 liten rödbeta, skalad och skivad

☀️ 1 näve blåbär

☀️ 2-3 skivor vattenmelon

☀️ 1 banan, frysen och skivad

☀️ 1 msk honung eller agavesirap

☀️ 3 dl vatten (eller annan vätska ex mandelmjölk)

Så här gör du

Mixa allt till en konsistensen du vill ha. Jag blandade även med krossade chiafrö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *