Ambassadörer

 Jaeni

Jaeni

Mitt namn är Jaeni, ursprunglingen från Laos och studerar för närvarande till att bli kock. Idag finns jag på Instagram under namnet jaeniskitchen. Som en aktiv användare av appen AirDine får jag möjligheten att introducera den laotiska matkulturen till mina gäster. Med hjälp av matlagningskulturer från hela världen vill jag inspirera gästerna till att öppna sina sinnen för nya smakupplevelser. 

Matlagning är ett av mina största intressen med en passion för att använda ekologiska och närproducerade livsmedel.  Jag har en förkärlek till asiatisk mat och husmanskost. På sikt vill jag öppna min lilla egna bistro med inriktning på laotisk mat.

Matilda

Matilda von Schéele

Jag heter Matilda, är en matglad student som pluggar företagande! Växt upp i en familj där köket alltid varit hemmets hjärta så jag experimenterade tidigt med att testa recept och blanda smaker från världens alla hörn. Har en förkärlek till gröna rätter, helgfrukostar och tycker att citron räddar alla maträtter! Älskar att resa och samla inspiration, laga mat med vänner och löpning. Ser verkligen fram emot att vara ambassadör och ta min matlagning till nya nivåer.

Petra

Petra Stentagg

Petra har en genuin drivkraft att testa och recensera nya produkter. Hon delar också med sig av sina erfarenheter på Bloggen: http://nouw.com/stonetag

Miguel

Miguel Guerrero
Hälsocoach med en brinnande drivkraft för hälsa. Är på gång att starta en blogg.

Michaela

Michaela

Michaela har en stor matlagningspassion och ett brinnande intresse för bakning. På Bloggen: www.frokenmela.se delar hon med sig av matlagning/bakning, inredning och trädgårdspyssel.

Jessica

Jessica Sjögren
Ett brinnande matintresse och en ambition att hela tiden ta fram nya recept. Hon kommer bl.a. att fokusera på att göra nyttig barnmat utan tillsatser.

Erik

Erik Dahlin

Erik är träningsinstruktör med en brinnande drivkraft för både matlagning, bakning och hälsa. Sött som nyttigt – hans största passion!

Erik tror på bra råvaror och mat som är lagad från grunden, vare sig det handlar om juice, bullar eller paj.

Hans inspirerande hemsida hittar du här: minbaksida.se

Elin

Elin Bodén

Elin heter jag. Jag är 22år gammal och bosatt i Eskilstuna tillsammans med min lilla familj. Jag driver mitt instagram-konto under namnet mammaochelis där jag publicerar bilder på allt det jag älskar mest – det vill säga bilder på min son och mat.

Jag älskar att stå i köket och även att kunna erbjuda min son bra råvaror och goda kombinationer av smaker. Jag har en stor passion för matlagning och älskar både nya smaker, redskap och recept. 

                                                                                                                                                                    Per Johan ”Pebben” Axelsson

PJ Axelsson.jpg
Per-Johan Axelsson deltog i Olympiska vinterspelen 2002 i Salt Lake City och även i Olympiska vinterspelen 2006 i Turin där han tillsammans med Tre Kronor tog OS-guld. Han gjorde sammanlagt 78 A-landskamper. Under sista säsongen i Boston Bruins var Axelsson assisterande lagkapten och fick bära ett A på sin spelartröja.
Han var känd för sin laglojalitet och sitt skickliga defensiva spel och var en hårt arbetande spelare som gjorde en hel del mål och gillade täta matcher.

                                                                                                                                                                        Anton Axelsson

Bildresultat för anton axelsson wikipedia
Anton Axelsson återvände 2011 till Frölunda HC efter att under några säsonger ha spelat elitseriehockey för Timrå IK. Säsongen 2015-2016 tog han SM-guld med Frölunda HC.
Han är känd som en hårt arbetande defensiv spelare och alltid lojal till sitt lag.