Mais Sunshine Smoothie

Mai

Mai heter jag och kommer ursprungligen från en liten stad i Estland som heter Elva. För ca 10 år sedan tog jag ett stort men väldigt lyckat beslut och  flyttade till Sverige! 

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för  matlagning och bakning. Och mycket av det har jag lärt från min mormor. Det är något rogivande med att stå i köket och laga god mat med färska bra råvaror. Ännu bättre att äta upp det sen:) 

Älskar också att fota, under namnet mainuia på Instagram finns små glimtar av mitt liv, en härlig blandning av mat, inredning, resor och saker som förgyller min vardag. I framtiden hoppas att jag har möjlighet att jobba med matstyling eller inredning. Och drömmen om en egen butik har jag haft länge. 

Hoppas jag kommer inspirera Er! 

Här kommer ett recept på sötsyrlig smoothie med ananas ? 

SUNSHINE  ☀️ SMOOTHIE

1 skalad och tärnad ananas ?

3 jordgubbar ?

3 dl apelsinjuice ?

1 skopa vaniljglass 

1 tsk vaniljpulver 

2 msk honung  

Saft av 1/2 lime 

Några blad av citronmeliss 

Så här gör du: 

Mixa alla ingredienser i Hamilton Beach® Personal Blender till slät smoothie. 

Häll upp i glas, garnera och servera! 

Mums ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *