Visste du att man kan baka i Hamilton Beach® Slow Cooker? Här kommer ett recept på ett saftigt och gott bananbröd.
Med vår Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor blir det dessutom ännu enklare!
Good Thinking®
10 portioner
Ingredienser
3 bananer
8 ägg
7 dl mjölk
5 dl brunsocker
1 msk vaniljpulver
2 tsk kanel
1 franskt bröd, skuren i kuber
Kanelsåsen
170 g smör
4 dl socker
2 msk mjölk
1 tsk kanel
1 tsk salt
Så här gör du
Lägg ner bananerna och äggen i vår matberedare. Tryck på purée-knappen.
Smörj Slow Cookern med matfett.
Lägg ner bananmixen i Slow Cookern. Rör därefter ner mjölk, brunsocker, vaniljpulver och kanel. Rör om noga!
Blanda ner brödet i Slow Cookern. Se till att brödet är täckt!
Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 timme eller på LOW i 6 timmar.
För kanelsåsen:
Lägg ner smöret i vår matberedare. Rör ner resten av ingredienserna. Kör tills smöret mjuknat!
Servera med kanelsåsen.
Njut!
Du hittar våra produkter här.