Go Back
Skriv ut

Slow Cooker Enchiladas med Kyckling

Maträtt Huvudrätt

Ingredienser

  • 2 msk matlagningsolja
  • 1 st gullök hackad
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 500 g kycklingfilé strimlad
  • 4 dl cannellinibönor
  • 2-4 st små torkade chilifrukter (som árbol eller japonés)
  • 1 msk chilipulver
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 4 dl krossade tomater med chili
  • För servering: Tortillabröd, crème fraiche, riven ost, jalapeños

Instruktioner

  1. Förstek gullöken och vitlöken i en stekpanna med matlagningsoljan.

  2. Lägg ner samtliga ingredienser i någon av våra Slow Cookers.

  3. Tillaga på HIGH i 2 timmar eller på LOW i 4 timmar. Kolla att kycklingen är genomkokt.

  4. Servera med tortillabröd, crème fraiche, riven ost och jalapeños