Go Back
Skriv ut

Grillade Räkor med Fetaost & Brunt Basmatiris

Ett lyxigt recept för hemmarestaurangen. Räkorna grillar du på bara några minuter med vår Bordsgrill med Paninipress.

...det är vad vi kallar Good Thinking®

Ingredienser

  • 5 dl  brunt basmatiris
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 1 msk tsk salt
  • 1 pkt fetaost (400 g)
  • 2 msk oregano
  • 2 st röda tomater skivade i bitar
  • 500  g räkor skalade (om frysta tina upp först)
  • 1 tsk svartpeppar
  • Limeskivor

Instruktioner

  1. Koka riset med kycklingbuljongen och saltet. Följ anvisningarna. Med vår Digital Simplicity™ Riskokare tillagar du riset snabbt och enkelt.
  2. När riset är klart, rör ner fetaost, oregano och tomater.
  3. Grilla räkorna (toppa med olivolja) i cirka 2-3 minuter på varje sida med vår Bordsgrill med Paninipress.
  4. Servera genom att toppa räkorna på riset. Krydda och garnera som du vill. Limeskivor är ett fräsht tillskott!