Vår ambassadör Mai med en riktig sommardröm!

Mai

Mai heter jag och kommer ursprungligen från en liten stad i Estland som heter Elva. För ca 10 år sedan tog jag ett stort men väldigt lyckat beslut och  flyttade till Sverige! 

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för  matlagning och bakning. Och mycket av det har jag lärt från min mormor. Det är något rogivande med att stå i köket och laga god mat med färska bra råvaror. Ännu bättre att äta upp det sen:) 

Älskar också att fota, under namnet mainuia på Instagram finns små glimtar av mitt liv, en härlig blandning av mat, inredning, resor och saker som förgyller min vardag. I framtiden hoppas att jag har möjlighet att jobba med matstyling eller inredning. Och drömmen om en egen butik har jag haft länge. 

Hoppas jag kommer inspirera Er! 

Perfekt MILKSHAKE att njuta en varm SOMMARKVÄLL ☀

Kan det bli bättre ?

Himmelskt god, MIDSOMMARDRÖM  ?

2 portioner ?

Ingredienserna:

2 dl mjölk eller kokosgrädde

4 dl vaniljglass

2 dl äpplejuice ?

1 gul kiwi, i bitar

3 jordgubbar?

4 myntablad

2 cl Kahlua kan uteslutas)

Så här gör du:

Ta fram glassen ifrån frysen ca 15 min innan du ska göra din milkshake så att den blir lite mjuk.

Skala och dela kiwi i mindre bitar.

Mixa alla ingredienserna slätt och krämigt med hjälp av Hamilton Beach® Personal Blender.

Häll upp i glas, garnera med frukt eller bär du tycker om och servera genast!

Good Thinking®

MUMS! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *