
5 dl äppelcidervinäger
3 msk socker
1 msk Worcestershiresås
1 msk röda paprika flingor
2 tsk salt
1 1/2 tsk svartpeppar
En bit fläskkarré (1,5 kg-1,8 kg)
3 msk socker
1 msk Worcestershiresås
1 msk röda paprika flingor
2 tsk salt
1 1/2 tsk svartpeppar
En bit fläskkarré (1,5 kg-1,8 kg)
Valfritt hamburgerbröd
För servering: Använd det du vill ha
Så här gör du
Blanda äppelcidervinäger, socker, Worcestershiresås, röda paprika flingor, salt och peppar i en skål.
Placera fläsket i Slow Cookern. Häll på 2 dl av blandningen över fläsket. Häll i resten av blandningen i grytan.
Sätt på locket och koka på hög värme i 5 timmar eller på låg värme i 10 timmar.
Fläsket är klart när det faller isär med en gaffel.
Koka den kvarvarande blandningen till en sås i en liten kastrull. Minska värmen och sjud i 5 minuter.
Strimla köttet med en gaffel. Servera på ett hamburgerbröd. Häll över såsen.
Placera fläsket i Slow Cookern. Häll på 2 dl av blandningen över fläsket. Häll i resten av blandningen i grytan.
Sätt på locket och koka på hög värme i 5 timmar eller på låg värme i 10 timmar.
Fläsket är klart när det faller isär med en gaffel.
Koka den kvarvarande blandningen till en sås i en liten kastrull. Minska värmen och sjud i 5 minuter.
Strimla köttet med en gaffel. Servera på ett hamburgerbröd. Häll över såsen.
Fantastiskt gott recept som jag testade i helgen! Jag lade i championer och chili 🙂
Tack för en bra och inspirerande matblogg!!