Mais Läckra Gazpacho Med Nektariner

Mai

Mai heter jag och kommer ursprungligen från en liten stad i Estland som heter Elva. För ca 10 år sedan tog jag ett stort men väldigt lyckat beslut och  flyttade till Sverige! 

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för  matlagning och bakning. Och mycket av det har jag lärt från min mormor. Det är något rogivande med att stå i köket och laga god mat med färska bra råvaror. Ännu bättre att äta upp det sen:) 

Älskar också att fota, under namnet mainuia på Instagram finns små glimtar av mitt liv, en härlig blandning av mat, inredning, resor och saker som förgyller min vardag. I framtiden hoppas att jag har möjlighet att jobba med matstyling eller inredning. Och drömmen om en egen butik har jag haft länge. 

Hoppas jag kommer inspirera Er! 

 

GAZPACHO MED NEKTARINER ?

1 liter

____________

4 mogna nektariner

1 lime

6 körsbärstomater

1 röd chili

1/2 gurka

2 tsk florsocker eller 2 msk honung

2,5 dl vatten

Mynta

Salt

Peppar

Dekoration

_____________

Nektarin

Mynta

Svartpeppar

Is vid behov

Kärna ur nektarinerna ?

Skär nektariner, gurka, tomat? och chili ? i små bitar.

Lägg allt i Hamilton Beach® blender och mixa tills du får önskad konsistens.

Tillsätt resten av ingredienserna och mixa igen.

Smaka av och tillsätt mer vatten om du vill ha tunnare gazpacho.

Dekorera med nektarin klyftor, mynta ?och lite svartpeppar.

Serveras isande kall.

Mums ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *