Lenas köttfärslimpa med parmaskinka och cheddarost

Här kommer ett recept direkt från Lena Janssons hemmarestaurang. ♨ Hamilton Beach® Slow Cooker köttfärslimpa med parmaskinka och cheddarost.

Som Lena själv skrev i sitt inlägg: ”Sitter och sippar Cava på altanen medan kökets favoritpryl lagar gudomlig cheddarostfylld köttfärslimpa. To die for” Tack Lena, alla våra kunder är våra favoriter med!

Har du något recept du vill dela med dig av som vi lägger upp på vår matblogg? Skicka det till oss tidigare än senare! Skriv ett meddelande på Facebook eller maila till scandinavia@hamiltonbeach.com

Slow Cooker Bacon Cheeseburger Meatloaf

Täck din Slow Cooker med aluminiumfolie. I en stor dunke, blanda ner köttfärsen, vitlöken, äggen, ströbrödet, BBQ-såsen, mjölken, Worchestiresåsen och salt och peppar.

Forma köttfärsen som en rektangel med 2,5 cm tjocklek. Lägg ner en rejäl bit cheddarost i mitten av köttfärsen. Sprid parmaskinkan över cheddarosten. Forma köttfärsen runt osten.

Slow Cooker Bacon Cheeseburger Meatloaf

Lägg ner köttfärsen i Slow Cookern och häll över kvarvarande BBQ-sås. Tillaga på hög värme i 3 timmar eller på låg värme i 5 timmar. Om du tillagar med termometer, kör tills temperaturen når 70 grader.

Slow Cooker Bacon Cheeseburger Meatloaf

När köttfärslimpan är genomstekt, ta ut den ur Slow Cookern och lägg den på en bakplåt. Häll på mer parmaskinka och tillaga i ugnen tills det är krispigt. Ta ut köttfärslimpan ur ugnen och häll på torkad lök, tillaga i ytterligare fem minuter.

Slow Cooker Bacon Cheeseburger Meatloaf

 

Ingredienser

1 kg ekologisk köttfärs

1 gullök, hackad

2 klyftor vitlök, pressad

2 ägg

1 dl ströbröd

1,5 dl BBQ-sås

1/2 dl mjölk

1 msk Worchestiresås

1 tsk salt

1 tsk peppar

500 gram cheddarost

Valfri mängd parmaskinka (1 eller 2 paket kanske?)

2 dl rostad lök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *