Saftiga hemmagjorda burgare + en ljuvligt god avokadoröra som tillför både krämig konsistens och smak. Burgarna grillar du på bara fem minuter med vår Bordsgrill med Paninipress.
…det är vad vi kallar Good Thinking®
4 portioner
Ingredienser
1 schalottenlök
1 tomat
1 avokado, skalad och skuren i bitar
1 msk olivolja
2 tsk pressad lime
1 tsk salt
1 tsk svart peppar
Ca 500 g köttfärs
2 tsk BBQ Spices
4 hamburgerbröd
Garnera med färsk koriander (om du önskar)
Så här gör du
Lägg ner schalottenlök och tomat i vår Stack & Snap™ Matberedare. Använd S-bladet och pulse-to-chop-knappen.
Rör ner avokado, olivolja, pressad lime, salt och peppar. Rör om. Ställ in i kylen.
Blanda färsen med BBQ Spices och forma till burgare.
Slå på vår Bordsgrill med Paninipress. Lägg in burgarna, tryck ner paninipressen och grilla på medelvärme i 3-5 minuter.
Toppa burgarna med Avokado Relish.
Servera och njut!
Bordsgrill med Paninipress och Stack & Snap™ Matberedare hittar du hos någon av våra återförsäljare