Jaeni’s Kitchen Med En Somrig Slush

En fräsch och törstsläckande sommardrink! Slush på vattenmelon är både frisk och läskande. Slushen gör du enkelt och snabbt genom att mixa frysta vattenmelonbitar med lite lime- eller citronsaft, is och hallonsoda. Till 2 glas: * 325 g vattenmeloner * 1 1/2 msk pressad lime * 2 dl kyld hallonsoda.

Mixa, servera och njut!

Jaeni

Mitt namn är Jaeni, ursprunglingen från Laos och studerar för närvarande till att bli kock. Idag finns jag på Instagram under namnet jaeniskitchen. Som en aktiv användare av appen AirDine får jag möjligheten att introducera den laotiska matkulturen till mina gäster. Med hjälp av matlagningskulturer från hela världen vill jag inspirera gästerna till att öppna sina sinnen för nya smakupplevelser. 

Matlagning är ett av mina största intressen med en passion för att använda ekologiska och närproducerade livsmedel.  Jag har en förkärlek till asiatisk mat och husmanskost. På sikt vill jag öppna min lilla egna bistro med inriktning på laotisk mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *