Isglass med Mango

HB_Fyra_plus_alt_2

Nyttig och hemmagjord isglass gör du enkelt med vår Professional Blender. Lägg ner den frysta mangon, kokosmjölken och myntan i blendern. Tryck på Ice Crush-knappen och starta.

Vi är stolta över att vår Professional Blender fick ++++ i Aftonbladet Plus stora test av Blenders, februari 2018. ”Gedigen och mycket lättmonterad med rejäla reglage”. ”För dig som vill ha en rejäl maskin”.

…det är vad vi kallar Good Thinking®

 

Ingredienser

300 g mango, skalade och skurna i kuber

50 ml kokosmjölk

5 färska myntablad

Sötad kondenserad mjölk

 

Så här gör du

Frys in den färdigskurna mangon under 6 timmar (eller över natten).

Lägg ner mangon, kokosmjölken och myntan i blendern. Tryck på Ice Crush-knappen och sedan Start.

Garnera med den sötade kondenserade mjölken.

Njut!

 

Du hittar vår Professional Blender här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *