Här kommer ett recept för din egen hemmarestaurang.♨ Hamilton Beach® Slow Cooker italienska köttbullar med mozzarella i marinarasås. Gott och enkelt!
Good Thinking®
Vi på Hamilton Beach Sverige önskar dig en trevlig helg!
Ingredienser (ungefär 32 köttbullar)
2 kg köttfärs
4 stora ägg
2 dl italienskt kryddat ströbröd (eller vanligt)
1 dl riven parmesanost
2 tsk italiensk kryddmix
2 tsk salt
1 tsk peppar
12 mozzarella sticks
Marinarasås (2 dl per 5 köttbullar)
Så här gör man
Ställ ugnen på 170 grader.
I en stor bunke, lägg ner och blanda köttfärs, ägg, ströbröd, parmesanost, italiensk kryddblandning, salt och peppar.
Dela upp köttfärsmixen i 32 jämnstora bitar. Platta till, lägg in en bit mozarella stick i vardera och rulla till en köttbulle.
Ställ in köttbullarna i ugnen i ungefär 30 minuter.
Addera marinasåsen till Slow Cookern, lägg ner köttbullarna och tillaga på HIGH i 1 timme eller på LOW i 2 timmar. TIPS: Köttbullarna kan enkelt frysas in och tillagas vid ett annat tillfälle i Slow Cookern.
Strö över parmesanosten och servera med pasta eller i ett gott nybakat bröd.
Njut!
Du hittar Hamilton Beach® Slow Cooker hos någon av våra återförsäljare.
Detta måste jag testa 🙂
Har er modell med termometer och är riktigt nöjd med den!