En thaigryta för hela familjen! Du tillagar den enkelt med någon av våra Slow Cookers.

Slow Cooker Kycklingcurry
Ingredienser
- 4 dl kokosmjölk
- 3 msk röd currypasta
- 1 msk fisksås
- 1 msk socker
- 1 tsk salt
- 1 tsk krossad rödpeppar
- 4 st kycklingbröst
- 3 st vitlöksklyftor pressad
- 2 st morötter skalad och hackad
- 1 st stor gullök hackad
- 1 st 2-3 cm ingefära skalad och finhackad
- 1 st röd paprika skivad på längden
- 2 dl kinakål skivad
- 1 dl basilikablad hackad
- 1 dl färsk koriander hackad
- 1 msk pressad lime
Instruktioner
-
I Slow Cookern, rör ner kokosmjölken, currypastan, fisksåsen, socker, salt och rödpeppar.
-
Lägg ner kyckling, vitlök, morötter och ingefäran. Rör om blandningen och täck över kycklingen.
-
Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 timmar eller på LOW i 4 timmar.
-
Öppna på locket och lägg ner paprikan och kinakålen. Sätt på locket och tillaga på HIGH i 30 minuter eller på LOW i 1 timme.
-
Lägg ner basilika, koriander och limejuice precis innan servering.
-
Servera med jasminris!
Hamilton Beach® Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.
Tänkte testa detta recept ikväll, ser riktigt smarrigt ut 🙂
Jättegott!!