Bjud dina middagsgäster på läcker grillad kyckling med smakrik salsa. Kycklingen grillar du enkelt med vår Bordsgrill med Paninipress.
…det är vad vi kallar Good Thinking®
Ingredienser
4 salladslökar, skurna i bitar
2 msk rödvinsvinägar
2 msk matolja
1 msk sojasås
1 msk pressad lime
1 msk allkrydda
2 tsk färsk ingefära
1 tsk kanel
1 kg kycklingbröst
Så här gör du
Lägg ner samtliga ingredienser (utom kycklingen) i vår Stack & Snap™ Matberedare. Pulsera tills marinaden är jämn.
Häll ner blandningen i en förslutningsbar plastpåse. Lägg ner kycklingen och skaka om.
Ställ in i kylen under två timmar eller över natten.
Slå igång vår Bordsgrill med Paninipress och grilla med pressen nedfälld i cirka 7-8 minuter.
Salsa med ananas och mango
2 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
250 g färsk ananas
250 g fryst, tinad mango i tärningar
1/2 lime, pressad på juice
1 msk olivolja
1/2 kruka finhackad citronmeliss
1/2 kruka finhackad koriander
1 krm salt
Så här gör du
Lägg ner samtliga ingredienser i en skål. Blanda noga.
Ställ in i kylen tills du ska servera.
Vår Bordsgrill med Paninipress hittar du hos någon av våra återförsäljare