Grillad kyckling med Salsa

Bjud dina middagsgäster på läcker grillad kyckling med smakrik salsa. Kycklingen grillar du enkelt med vår Bordsgrill med Paninipress.

…det är vad vi kallar Good Thinking®

Ingredienser

4 salladslökar, skurna i bitar

2 msk rödvinsvinägar

2 msk matolja

1 msk sojasås

1 msk pressad lime

1 msk allkrydda

2 tsk färsk ingefära

1 tsk kanel

1 kg kycklingbröst

Så här gör du

Lägg ner samtliga ingredienser (utom kycklingen) i vår Stack & Snap™ Matberedare. Pulsera tills marinaden är jämn.

Häll ner blandningen i en förslutningsbar plastpåse. Lägg ner kycklingen och skaka om.

Ställ in i kylen under två timmar eller över natten.

Slå igång vår Bordsgrill med Paninipress och grilla med pressen nedfälld i cirka 7-8 minuter.

 

Grilled Jerk Chicken Tenders with Mango Pineapple Salsa

 

Salsa med ananas och mango

2 salladslökar

1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)

250 g färsk ananas

250 g fryst, tinad mango i tärningar

1/2 lime, pressad på juice

1 msk olivolja

1/2 kruka finhackad citronmeliss

1/2 kruka finhackad koriander

1 krm salt

Så här gör du

Lägg ner samtliga ingredienser i en skål. Blanda noga.

Ställ in i kylen tills du ska servera.

 

Vår Bordsgrill med Paninipress hittar du hos någon av våra återförsäljare25334-MX-inset04

5 year warranty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *