Beatrice Med Ett Lyxigt Frukostrecept

12974436_10154144795694181_2626402792946447126_n

Jag heter Beatrice och driver Instagram-kontot och bloggen Gratisstudenten, där delar jag med mig av min vardag som student, tipsar om hur man får pengarna att räcka lite längre och testar och recenserar produkter. Jag älskar även att laga mat och gillar att använda färska och ekologiska råvaror i min matlagning.

 

LYXIG FRUKOST-PARFAIT TOPPAD MED JORDGUBBAR

Klart man kan unna sig en riktig lyxfrukost vilken dag i veckan som helst, denna underbara frukost-parfait blandade jag ihop i min Hamilton Beach® Personal Blender denna soliga morgon. Superenkelt, fantastiskt gott, nyttigt och billigt! Receptet hittar du längre ner.

Ingredienser:

– 1/2 banan

– frysta jordgubbar

– 1 dl naturell yoghurt

Gör så här:

Mixa ihop ingredienserna till en slät smoothie, lägg om vartannat i ett glas tillsammans med musli eller granola och toppa med färska jordgubbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *