Förrätt till nyårsafton? Här kommer ett recepttips.
Med Stack & Snap™ Matberedare blir det dessutom superenkelt! Du ser direkt vilket program/blad som ska användas och sätter ihop den utan vridning eller låsning.
…det är vad vi Good Thinking®
Jalapeñokräm
2 jalapeños
200 g cream cheese
Tranbärssås
350 g tranbär
1,2 dl apelsinjuice
1,2 dl socker
Skal från 1 apelsin
1 tsk hackade rosmarinblad
Servering
24 smörgåskex
Så här gör du
Lägg ner jalapeñon i vår matberedare. Använd chopping-bladet och programmet. Kör programmet tills jalapeñon är finhackad.
Lägg ner cream cheesen i matberedaren. Kör programmet tills jalapeñon och cream cheesen är välblandad.
Lägg ner alla ingredienser för tranbärssåsen i en stekpanna. Koka upp på medelvärme tills tranbären börjar att spricka. Sänk sedan till lägre värme och koka i ungefär 10-12 minuter.
Häll i jalapeñokrämen i en spitspåse. Spritsa ungefär 2 msk per smörgåskex. Toppa varje kex med tranbärssåsen.
Njut!
Du hittar Hamilton Beach® Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor hos någon av våra återförsäljare.