ÄNTLIGEN lanserar vi The Scoop™ – Tvåvägsbryggare

Hamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av Good Thinking®, vill vi göra din vardag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande.

The Scoop™ – Tvåvägsbryggare

Är du en kaffeälskare som vet vad du vill ha? Du skulle rent av kunna kalla dig en kaffekännare när det kommer till dina önskemål på smak och arom av de mörka bönorna. Att starta dagen med en härligt rykande kopp kaffe är en självklarhet. Har du fram till nu valt att köpa din kopp kaffe på morgonen för att spara tid eller för smakens skull? Vi har full förståelse för att du vill ha ditt kaffe enligt dina önskemål och att du ibland vill ha det snabbt. Vi har lösningen för att ge dig just det. Brygg kaffet som du vill ha det. Brygg i den snabba 1-koppsbryggaren som ger dig upp till 4 dl rykande gott kaffe, där du med fördel kan använda den medföljande resemuggen om du är på språng eller upp till 12 koppar i kannan. Att få sitt Kaffe som man vill ha det och när man vill ha det är en självklarhet för oss!

Låt oss presentera – The Scoop™ – Tvåvägsbryggare. Två kaffebryggare i en. Välj att brygga i den snabba 1-koppsbryggaren eller upp till 12 koppar i kannan.

… Det är vad vi kallar Good Thinking®

49980Z-inset09

 

Kvalitet hela vägen

Du märker direkt skillnaden mot många andra kaffemaskiner, den andas kvalitet och lyx i rostfritt stål och känns modern men samtidigt tidlös i sin design och det är bara början. Det verkligt unika är att du kan brygga en vanlig kanna för upp till 12 personer eller om det bara är du som ska ha en kopp så kan du brygga  direkt ner i din favoritkopp. Allt detta i ett förhållandevis litet format gör detta till en kaffemaskin olik alla andra på marknaden.

49980Z-inset07

 

Filter utöver det vanliga

Den här maskinen är gjord för att försöka göra ditt liv enklare. Till exempel så följer det med två stycken olika filter. Det stora använder du när du ska brygga för flera personer i kannan. Det mindre filtret har två funktioner. Den fungerar både som skopa till ditt malda kaffe och som filter. Enklare kan det inte bli! Givetvis går både det lilla och stora filtret att återanvända och tål maskindisk. Miljövänligt och smidigt!

49980-BZ127-inset01-1 48465-SAU-inset02

PS! Ett tips är att tack vare den digitala timern så kan du i lugn och ro ställa in vilken tid maskinen skall börja brygga. Då kan du sova en stund till och vakna till doften av nybryggt kaffe.

Du hittar The Scoop™ – Tvåvägsbryggare hos någon av våra återförsäljare!

Produktbeskrivning

12 Koppars Kanna

 • Timer upp till 24 timmar innan bryggning.
 • 2 funktioner. Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffe.
 • Anti-droppsystem för att pausa bryggningen och servera.
 • Ett Gold Tone Filter inkluderas. Bra Miljöval!
 • Om bryggaren inte slås av manuellt kommer den att stängas av automatiskt efter 40 minuter.
 • Alla lösa delar tål maskindisk.

1-Koppsbryggare

 • 4 dl resemugg i rostfritt stål inkluderas
 • Brygger upp till 4 dl i resemuggen eller justera för att brygga i en vanlig kaffekopp
 • Timer upp till 24 timmar innan bryggning med automatisk avstängning
 • The Scoop™. Den unika filterskopan mäter rätt mängd och filtrerar kaffet. Bra Miljöval!
 • Alla lösa delar tål maskindisk

Du hittar Kaffebryggaren här

4 kommentarer

 1. Jag är så nöjd med min kaffebryggare!
  Har precis köpt er riskokare som julkapp till min man och ser fram emot att börja använda även den.

  God Jul önskar jag er!

 2. Åh denna bryggare verkar perfekt för mig! Mannen min dricker inte kaffe och att brygga till sej själv är så tråkigt så jag kör ofta snabbkaffe eller brygger en halv kanna och värmer dagen efter… Det är verkligen ingen höjdare så funderar på att köpa denna! Hojta till om ni behöver testpiloter till denna ??
  Hälsningar Emma Vuckovic
  Emmavuckovic@hotmail.com
  Instagram @emmavuckovic

 3. Jag köpte min bryggare på City Gross och jag är jätte nöjd! Termos muggen använder jag varje morgon. Rekommenderar den varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *