ÄNTLIGEN lanserar vi Bordsgrill med Paninipress!

Hamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av Good Thinking®, vill vi göra din vardag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande.

Du behöver inte längre besöka en restaurang för att få restaurangkvalitet på köttet, fisken eller kycklingen. Med vår bordsgrill blir du grillmästare i din egen hemmarestaurang. Restaurangkvalitet hemma helt enkelt.

 

5 year warranty

Låt oss presentera – Bordsgrill med Paninipress!

Dubbelgrill. Använd öppet läge för större måltider!

… Det är vad vi kallar Good Thinking®

Med dubbla värmesystem täcker grillen så många användningsområden som möjligt. För tillfällen då du vill ha en snabb och effektiv öppen grillning fäller du bara upp grillen maximalt, och kan då placera dina råvaror ovanpå de båda frilagda grillytorna. Perfekt även när du har fler ingredienser att tillaga då grillen plötsligt får en dubbelt så stor grillyta!

Bordsgrillen har ett smart värmeelement som gör tillagningen mer varsam. Du justerar enkelt temperaturen med termostaten. Resultatet blir både mörare och saftigare!

Tillagningen är snabb och du grillar det mesta på under 10 minuter. Grillen samlar upp fettet i en dropphållare och du får ett fettsnålare resultat istället för att steka i en panna.

Uppnå perfektion och perfekt resultat varje gång!

25334-MX

 

Du hittar Bordsgrill med Paninipress hos någon av våra återförsäljare

Produktinformation

5 års garanti

Du kan känna dig trygg med din produkt och vara säker på att du har en grill som levererar bra resultat i flera år framöver!

Perfekt för familjemåltiden

Grillytan vid pressgrillning är 22 x 29 cm, och vid öppen grillning blir den totalt hela 22 x 58 cm.

Fettsnål tillagning

Grillen samlar upp fettet i en dropphållare.

Enkel att rengöra

Grillplattorna är nonstickbelagda för enkel rengöring

Signallampor

Inkopplad/Klar att använda

 

1 kommentar

  1. +++++ för denna bordsgrill. Perfekt för mig och min stora familj.

    Prisvärd, 5 års garanti, och störst grillyta. Hur nöjd som helst 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *