ÄNTLIGEN lanserar vi 12 Cup BrewStation®

Hamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av Good Thinking®, vill vi göra din vardag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande.

12 Cup BrewStation® – Över 10 miljoner sålda exemplar i USA

Är du en kaffeälskare som vet vad du vill ha? Du skulle rent av kunna kalla dig en kaffekännare när det kommer till dina önskemål på smak och arom av de mörka bönorna.
-Vi har lösningen för att ge dig just det!

Har du upplevt att kaffet du bryggt redan efter några minuter smakar annorlunda än vad du tänkt dig?
Brygg upp till 12 koppar i en innesluten behållare som behåller aromen i kaffet och smakar som du tänkt dig till sista kopp. Att få sitt Kaffe som man vill ha det och när man vill ha det är en självklarhet för oss!

48463-03

Låt oss presentera – 12 Cup BrewStation®

Kaffemaskin utan kanna! Brygg utan kanna för att få ett fräschare kaffe i upp till 4 timmar och undvik den varma kannan, spillet och framförallt, det brända kaffet!

…Det är vad vi kallar Good Thinking®

En färsk kopp kaffe igen, igen och igen!

Du kan brygga kaffe på det sätt som du alltid gjort. Starkt, vanligt, eller iskaffe, du väljer. Fyll på vatten, mät upp kaffet i evighetsfiltret och njut av en färsk kopp kaffe igen, igen och igen!

Bevarar smak och arom längre än vanlig kaffebryggare

Det är omöjligt att behålla kaffets smaker och aromer med en vanlig kaffebryggare. Vår lösning? Ett slutet och unikt bryggningssystem som brygger upp till 12 koppar och ger dig en färsk kopp kaffe i taget. Den smarta varmhållningen håller alltid rätt temperatur för kaffet. Alltså, ingen extern värmekälla som kan bränna kaffet.

Tack vare att kaffet bryggs i ett inneslutet system med minimal yttre påverkan så behålls smak och arom på ett fantastiskt sätt. Vanliga bryggare med kanna har ett externt värmesystem med kokplatta som hettar upp glaskannan. 12 Cup BrewStation® som saknar kanna har sitt värmeelement i själva dispensern. Detta gör att kaffet får direktkontakt med värmekällan, vilken ser till att kaffet håller en perfekt och väl avvägd temperatur. Resultatet blir att kaffet håller sin fina smak och arom längre, samtidigt som den brända smaken i det närmaste elimineras helt!

Programmerbar timer. Vakna till nybryggt kaffe!

12 Cup BrewStation® har en 24-timmars programmerbar timer. Du kan därmed fylla vatten och kaffe på kvällen, ställa in vilken tid du vill att kaffet ska börja bryggas och sedan vakna till rykande varmt och nybryggt kaffe!

Du hittar 12 Cup BrewStation® hos någon av våra återförsäljare

Produktinformation

  • Integrerad kaffebehållare. Det slutna bryggningssystemet behåller kaffets smaker och aromer
  • Smart varmhållning. Håller rätt temperatur för kaffet. Ingen extern värme källa som kan bränna kaffet
  • Fullstor kaffemaskin. Brygger upp till 12 koppar och ger dig en färsk kopp kaffe i taget
  • Praktisk dispenser
  • Programmerbar timer upp till 24 timmar innan bryggning
  • Programmerbar timer upp till 4 timmar efter bryggning eller automatisk avstängning efter 40 minuter
  • Kaffe som du vill ha det. Starkt, vanligt, eller iskaffe, du väljer!
  • Brygg kaffe på det sätt som du alltid gjort. Fyll på vatten, mät upp kaffe i filtret och njut av en färsk kopp kaffe igen, igen och igen!
  • Alla lösa delar tål maskindisk
  • Ett evighetsfilter inkluderas. Bra Miljöval!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *