Våra produkter

Professional Blender – 8-årig garanti

I över 20 år har vi funnits inom restaurangbranschen i Skandinavien och mixat det mesta.
ÄNTLIGEN lanserar vi vår Hamilton Beach® Professional Blender på privatmarknaden så just du kan använda kockarnas och bartenders favorit för perfekt resultat i hemmarestaurangen!

En kraftfull motor på 1400 Watt tillsammans med steglös hastighetsreglering låter dig hacka, purea, mixa, göra juicer och till och med varma soppor. Fyra förprogrammerade knappar gör mixningen superenkel. Tillsätt bara ingredienserna, välj ett program och tryck på knappen. Blendern är konstruerad för att klara åratal av professionell användning och backas upp av åtta års garanti.

Denna blender är en riktig arbetshäst i köket och gör flera apparaters jobb!

hbpro-blender-thai-carrot-soup-unblended-100dpi

 

NYHET! MultiBlend Blender

Oavsett vad du använder vår blender till som tex smoothies, milkshakes eller frysta drinkar så hittar du en Hamilton Beach® blender som passar för just din livstil. Det patenterade Wave-Action systemet i våra mixerblad garanterar jämnt resultat varje gång och mixern är enkel att rengöra. Med 12 program, 1.4L BPA okrossbar Tritan™ behållare, stor sil för juice, motor på 700 watt toppeffekt, är den perfekt för små som stora drinkar, puréer och såser, salsa och många andra livsmedel.

 

58151-sau14955765_1144752828944001_6101222761712504954_n58151-sau-inset08

Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor

Med Hamilton Beach® Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor blir det enklare att tillaga stora som små måltider. I guiden ser man direkt vilket blad och program man ska använda. Den är designad för enkel användning och det är lättsamt att sätta ihop de olika delarna utan vridning eller låsning. Matberedaren har en smart Big Mouth® funktion som sparar tid och minskar behovet av att förskära . Strimla, skiva, mixa eller puréa nästan vad som helst med motorn på 450 watt. Du kan göra soppor och så- ser utan att oroa dig för läckage då behållaren är försluten med en kapacitet på 2,3 liter. Matberedaren är lätt att förvara och delarna tål maskindisk.

70720-bz127-inset1070720-bz127-inset0170720-cn-inset11

Breakfast Sandwich Makers

Med en Breakfast Sandwich Maker kan du njuta av en hemlagad frukostsmörgås och du väljer fritt bland dina favoritingredienser. Hur du än väljer att komponera din smörgås, ger Hamilton Beach® Breakfast Sandwich Maker dig ett fräscht, ekonomiskt alternativ till frysta produkter. Den görs enkelt ren då bakytorna är av nonstick-material och alla lösa delar kan diskas i diskmaskin.

25477-inset0225476_Life_6

Slow Cookers

Hamilton Beach® Slow Cooker tar bekvämligheten med långsamt tillagade rätter ett stort steg vidare. Flera modeller av Slow Cooker, såsom Stay or Go® eller Set ‘N Forget® Slow Cooker, ger enkelt färdiga maträtter som dessutom kan transporteras utan risk för spill och kladd.

Slow Cookern har en attraktiv design, lättanvända funktioner och är enkel att diska i maskin.

33461Slow Cooker 33956-SC med termometer

 

Personal Blenders

För stressad för att laga frukost – gör dig en personlig och bärbar smoothie!

Med en Hamilton Beach® Personal Blender kan du blanda en snabb och välsmakande dryck, och sedan ta den med dig. Varje blenderbägare har ett praktiskt lock integrerat. Bara att ta med sig och smutta på väg till jobbet.

Våra Personal Blenders har alla blad av rostfritt stål som är speciellt konstruerade för att krossa is. One-touch blandning gör din shake på några sekunder – och delarna rengörs sedan enkelt. Några av våra personliga blandare kommer med två behållare, så att du kan mixa dubbla portioner i ett nafs.

51131-done     51101

51101B