Slow Cooker Jambalaya

En Jambalaya är perfekt för att tillvarata rester av både kött och fågel och sedan lägga till skaldjur. Här kommer ett recept för Hamilton Beach® Slow Cooker.♨ Med långsam tillagning blir det både godare och nyttigare.

Good Thinking®

 

10-12 portioner

Ingredienser

1/2 kg kycklingbröst

1/2 kg andouille korv (eller chorizo)

8 dl krossade tomater

1 gullök

1 grön paprika

2 dl selleri

3 lagerblad

2 dl kycklingbuljong

1 dl vitt vin

2 tsk creolekrydda

2 tsk torkad oregano

1 tsk salt

1/2 kilo skalade räkor

4 dl ris

 

Så här gör du

Lägg ner alla ingredienser i Slow Cookern förutom räkorna och riset. Rör om.

Sätt på locket och tillaga på HIGH i 4 timmar eller på LOW i 6 timmar.

Rör ner räkorna och riset.

Sätt på locket och tillaga i ytterligare 15 min. Kolla så att räkorna och riset är färdigt.

Njut!

Slow Cooker 33956-SC med termometer

Våra Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *