Slow Cooker Cherry Pineapple Dump Cake

Idag är det chokladbollens dag. Vad kan vi på Hamilton Beach® Sverige göra som innehåller choklad och är fräscht? Hur kan vi lösa utmaningen med att baka i en Slow Cooker. Vi skickade frågan till våra kockar som febrilt började att hitta en lösning. Resultatet?

Syrliga körsbär, söt ananas, choklad och vanilj. Syra, sötma, choklad och vanilj i ett. Ja, det inte bara låter gott, det är gott. Justja. Inte bara det. Du gör den enkelt i din Hamilton Beach® Slow Cooker. Inget kladd, inga konstigheter. Bara Good Thinking®.

Slow Cooker Cherry Pineapple Dump Cake

4 dl syrliga körsbär i vatten
2.2 dl ananasjuice (med bitar)
2 dl krossad choklad för bakning
4 dl vanilj kakmix
100 g smör

Instruktioner
1. Spraya i Slow Cookern med sprayfett. Lägg i körsbären, ananasjuicen, chokladen och vanilj kakmixen.
2. Toppa mixen med några smörskivor.
3. Täck och koka på hög värme i 4 timmar eller på låg värme i 8 timmar. Kolla att kakan är stel i mitten.
4. Servera med vispad grädde eller glass.

5. Njut i solen.

Slow Cooker Cherry Pineapple Dump Cake

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *