Förrätten på nyårsafton? Här kommer ett smakfullt tips?Krabbkakor från Maryland med krämig örtsås. Med någon av våra blenders gör du enkelt mixen för krabbkakorna och örtsåsen.
Good Thinking®
Ingredienser
Krabbkakor
1 ägg
3 msk majonnäs
1 msk fransk senap
1 msk mjöl
1 tsk fiskkrydda
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
450 g krabbkött
1/2 dl färsk persilja, hackad
1 schalottenlök, hackad
1 vitlöksklyfta, pressad
Örtsås
2,5 dl majonnäs
2,5 dl gräddfil
1 msk limejuice
20 g färsk gräslök
20 g färsk dill
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
Så här gör du
Krabbkakor
Värm upp ugnen till 190 grader.
Rör ner ägg, majonnäs, senap, mjöl, fiskkrydda, salt och peppar i någon av våra blenders eller vår matberedare. Blendra tills det är välmixat.
Rör ner krabbkött, persilja, schalottenlök och vitlök tillsammans med mixen. Blanda om.
Forma till 8 krabbkakor.
Grädda i ugnen i ungefär 10 minuter eller tills de är frasiga på ytan.
Örtsåsen
Lägg ner alla ingredienser i någon av våra blenders eller vår matberedare.
Blendra tills örtsåsen är krämig.
Ställ in i kylen tills servering.
Du hittar våra produkter hos våra återförsäljare.
Bra krabbkakor