Hamilton Beach

Slow Cooker Tikka Masala

 

En smakrik och krämig indisk kycklinggryta som du gör enkelt med någon av våra Slow Cookers.

…det är vad vi kallar Good Thinking®

Annons_Jakt_Jägare

Ingredienser

4 dl grekisk eller turkisk yoghurt

1 msk gurkmeja

2 tsk mald koriander

2 tsk spiskummin

2 tsk garam masala

5 vitlöksklyftor, pressade

1 msk mald ingefära

2 tsk salt

2 tsk svartpeppar

1 kg kycklingbröst

2 mskr matolja

1 lök, skuren i stora bitar

8 dl krossade tomater

2 dl tomatpuré

1 dl créme fraiche

För servering

Skivad gurka

Hackad koriander

Jasminris

Så här gör du

Kombinera yoghurt, gurkmeja, koriander, spiskummin, garam masala, vitlök, ingefära, salt och peppar i en zip-påse. Lägg ner kyckling, blanda om och ställ in kylen över natten.

Slå på Slow Cookern och lägg ner löken. Låt stå i några minuter tills löken har mjuknat. Rör sedan ner krossade tomater och tomatpuré.

Häll ner blandningen från zip-påsen i Slow Cookern.

Tillaga på HIGH i i 3 timmar eller på LOW i 6 timmar.

Rör ner créme fraiche innan du serverar.

Servera med jasminris, hackad koriander och gurka.

 

 

Hamilton Beach® Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

Slow Cooker 33956-SC med termometer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*