Slow Cooker Kycklingcurry

Slow Cooker Kycklingcurry

En thaigryta för hela familjen!  Du tillagar den enkelt med någon av våra Slow Cookers.

…det är vad vi kallar Good Thinking®

Testvinnare

 

Slow Cooker Thai Coconut Curry with Chicken

Slow Cooker Thai Coconut Curry with Chicken

 

Ingredienser

4 dl kokosmjölk

3 msk röd currypasta

1 msk fisksås

1 msk socker

1 tsk salt

1 tsk krossad rödpeppar

4 kycklingbröst

3 klyftor vitlök, hackade

2 morötter, skalade och hackade

1 stor gullök, hackad

1 bit ingefära (cirka 2-3 cm), skalad och finhackad

1 röd paprika, skivad på längden

2 dl kinakål, skivade

1 dl basilikablad, hackade

1 dl färsk koriander, hackade

1 msk pressad lime

Så här gör du

I Slow Cookern, rör ner kokosmjölken, currypastan, fisksåsen, socker, salt och rödpeppar.

Lägg ner kyckling, vitlök, morötter och ingefäran. Rör om blandningen och täck över kycklingen.

Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 timmar eller på LOW i 4 timmar.

Öppna sedan på locket och lägg ner paprikan och kinakålen. Sätt på locket och tillaga på HIGH i 30 minuter eller på LOW i 1 timme.

Lägg ner basilika, koriander och limejuice precis innan servering.

Servera med jasminris!

Njut!

 

Hamilton Beach® Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

Slow Cooker 33956-SC med termometer

 

 

 

 

2 Comments

  1. Gun Andersson

    Tänkte testa detta recept ikväll, ser riktigt smarrigt ut 🙂

  2. Jättegott!!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*