Grillad kyckling med Salsa

Grillad kyckling med Salsa

Bjud dina middagsgäster på läcker grillad kyckling med smakrik salsa. Kycklingen grillar du enkelt med vår Bordsgrill med Paninipress.

…det är vad vi kallar Good Thinking®

Ingredienser

4 salladslökar, skurna i bitar

2 msk rödvinsvinägar

2 msk matolja

1 msk sojasås

1 msk pressad lime

1 msk allkrydda

2 tsk färsk ingefära

1 tsk kanel

1 kg kycklingbröst

Så här gör du

Lägg ner samtliga ingredienser (utom kycklingen) i vår Stack & Snap™ Matberedare. Pulsera tills marinaden är jämn.

Häll ner blandningen i en förslutningsbar plastpåse. Lägg ner kycklingen och skaka om.

Ställ in i kylen under två timmar eller över natten.

Slå igång vår Bordsgrill med Paninipress och grilla med pressen nedfälld i cirka 7-8 minuter.

 

Grilled Jerk Chicken Tenders with Mango Pineapple Salsa

 

Salsa med ananas och mango

2 salladslökar

1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)

250 g färsk ananas

250 g fryst, tinad mango i tärningar

1/2 lime, pressad på juice

1 msk olivolja

1/2 kruka finhackad citronmeliss

1/2 kruka finhackad koriander

1 krm salt

Så här gör du

Lägg ner samtliga ingredienser i en skål. Blanda noga.

Ställ in i kylen tills du ska servera.

 

Vår Bordsgrill med Paninipress hittar du hos någon av våra återförsäljare25334-MX-inset04

5 year warranty

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*