Tacos med Pulled Pork

Har du Pulled Pork över? Tacos! Krispig rödkålsslaw gör du enkelt med Hamilton Beach® Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor.

Good Thinking®

 

6 portioner

Ingredienser

1/2 dl äppelcidervinäger

2 msk honung

2 vitlöksklyftor, pressade

2 tsk salt

1 tsk svartpeppar

1 tsk spiskummin

7 dl rödkål, strimlat

5 dl korianderblad, hackade

1 salladslök, hackad

3 msk matolja

1 gullök, hackad

1 stor jalapeno, hackad

1/2 tsk cayennepeppar

1/2 tsk chilikrydda

5 dl pulled pork

4 dl svarta bönor

4 dl majs

6 tortillabröd

 

Så här gör du

I Hamilton Beach® Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor häll ner vinäger, honung, hälften av vitlöken, 1 tsk salt, svartpeppar och spiskummin. Rör ner rödkål, korianderblad och salladslök. Kör på Chopping-programmet. Ställ undan.  (Rödkålsslaw)

Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg ner lök, jalapeno och resten av vitlöken. Stek tills löken är genomskinlig.

Rör ner salt, cayennepeppar och chilipulver. Lägg ner Pulled Pork och värm upp.

Värm upp tortillabrödet och lägg ett lager av pulled pork, rödkålsslaw, svarta bönor och majs.

Njut!

 

70720-bz127-inset1070720-bz127-inset0170720-cn-inset11

Du hittar Hamilton Beach® Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor hos någon av våra återförsäljare.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *