Soppgryta som mättar och värmer

Soppgryta som mättar och värmer

Sätt igång Hamilton Beach® Slow Cooker på morgonen. Kom hem till en matig och mustig soppgryta.

Good Thinking®

Ingredienser

1 msk olivolja

2 morötter, skalade och hackade

2 selleri, hackade

2 vitöksklyftor, pressade

1 gullök, hackad

1 dl vetemjöl

1 l kycklingbuljong

1 kg kycklingbröst skivad

400 g gryddstark korv, skivad

400 g Great Northern bönor

4 dl krossade tomater

1 tsk oregano

1 tsk salt

1/2 tsk svartpeppar

2 dl grönkål, hackad

 

Så här gör du

Häll i olivoljan i en stekpanna. På medelvärme, förstek morötter, selleri, lök och vitlök i ungefär fyra minuter.

Ställ in Slow Cookern på HIGH. Lägg ner grönsaksmixen i Slow Cookern. Rör ner vetemjöl och kycklingbuljong. Rör om. Vänta tills det tjocknat.

Lägg ner resterande ingredienser förutom grönkålet. Sätt på locket och tillaga på HIGH i 3 – 3 1/2 timmar eller på LOW i 6 – 7 timmar.

Rör ner grönkålet och tillaga i 20-30 minuter.

Servera och njut!

Slow Cooker 33956-SC med termometer

Hamilton Beach® Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*