Casserole med majsbröd och smaker av chili

Chili och majsbröd – en vinnande kombination! Du gör denna smakfulla Casserole enkelt med Hamilton Beach® Slow Cooker.

Good Thinking®

Ingredienser

1 kg köttfärs

5 dl kidneybönor

8 dl krossade tomater med vitlök

3 dl krossade tomater med chili

1/2 dl tomatpuré

60 g kryddblandning för chili con carne

240 g majs muffinsmix

5 dl riven cheddarost

För servering

Cremé fraiche

Jalapeño

 

Så här gör du

Bryn köttfärsen i en stekpanna. Häll bort vätskan och lägg ner köttfärsen i Hamilton Beach® Slow Cooker.

Lägg ner kidneybönor, tomater, kryddmixen och tomatpuré. Blanda om noga och se till att blandningen är jämnt fördelad i grytan.

Vispa ihop muffinsmixen. Följ instruktionerna på förpackningen. Fördela lagret jämnt över blandningen i Slow Cookern.

Sätt på locket och tillaga på HIGH i 3 till 3 1/2 timmar eller på LOW i 5 till 5 1/2 timmar.

När det är klart sprid cheddarosten över casserolen så den smälter.

Servera med jalapeño och cremé fraiche.

Njut!

Slow Cooker Chili Cornbread Casserole

Slow Cooker Chili Cornbread Casserole

Slow Cooker Chili Cornbread Casserole

Slow Cooker Chili Cornbread Casserole

Slow Cooker Chili Cornbread Casserole

 

Slow Cooker 33956-SC med termometer

Hamilton Beach® Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

 

1 kommentar

  1. Jag hittade er blogg när jag sökte efter recept på google till min slowcooker.
    Jag har redan testat tre av era recept och jag måste säga att jag är riktigt nöjd!!! 🙂 Denna rätt provas i helgen och jag återkommer med betyg!

Lämna ett svar till Linda H Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *