När dagarna är kalla, vad passar då inte bättre än en uppvärmande och smakrik soppa? Här kommer ett Pho-nomenalt recept – Pho nudelsoppa med kyckling. Bara att lägga ner ingredienserna i Hamilton Beach® Slow Cooker så sköter den resten!
Good Thinking®
Ingredienser
2 l kycklingbuljong (4 buljongtärningar)
2 msk brunsocker
4 hela kryddnejlikor
3 vitlökskyftor, pressade
2 hela stjärnanis
1 stycke ingefära (cirka 5 cm), skalad och skivad
1 stycke citrongräs (cirka 5 cm),
1 stycke kanelstång (cirka 5 cm).
1 dl korianderblad, hackad
1/4 tsk svartpeppar
1,3 kg kycklingbröst
1 gullök, skuren i större bitar
200 g nudlar
Så här gör du
Lägg ner samtliga ingredienser i Slow Cookern. Se till så att det är välblandat och att kycklingen är täckt.
Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 – 3 timmar eller på LOW i 4-5 timmar.
Ta ut kycklingen ur Slow Cookern. Lägg ner nudlarna, sätt på HIGH, och tillaga i cirka 25 minuter.
Skiva upp kycklingen och lägg tillbaka i Slow Cookern.
Servera och njut!
Våra Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.