Saftigt bananbröd

Visste du att man kan baka i Hamilton Beach® Slow Cooker? Här kommer ett recept på ett saftigt och gott bananbröd.

Med vår Stack & Snap™ 10 Cup Food Processor blir det dessutom ännu enklare!

Good Thinking®

 

10 portioner

Ingredienser

3 bananer

8 ägg

7 dl mjölk

5 dl brunsocker

1 msk vaniljpulver

2 tsk kanel

1 franskt bröd, skuren i kuber

 

Kanelsåsen

170 g smör

4 dl socker

2 msk mjölk

1 tsk kanel

1 tsk salt

 

Så här gör du

Lägg ner bananerna och äggen i vår matberedare. Tryck på purée-knappen.

Smörj Slow Cookern med matfett.

Lägg ner bananmixen i Slow Cookern. Rör därefter ner mjölk, brunsocker, vaniljpulver och kanel. Rör om noga!

Blanda ner brödet i Slow Cookern. Se till att brödet är täckt!

Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 timme eller på LOW i 6 timmar.

För kanelsåsen:

Lägg ner smöret i vår matberedare. Rör ner resten av ingredienserna. Kör tills smöret mjuknat!

Servera med kanelsåsen.

Njut!

70720-bz127-inset1033461

Du hittar våra produkter här.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *