Slow Cooker Jambalaya

Slow Cooker Jambalaya

En Jambalaya är perfekt för att tillvarata rester av både kött och fågel och sedan lägga till skaldjur. Här kommer ett recept för Hamilton Beach® Slow Cooker.♨ Med långsam tillagning blir det både godare och nyttigare.

Good Thinking®

 

10-12 portioner

Ingredienser

1/2 kg kycklingbröst

1/2 kg andouille korv (eller chorizo)

8 dl krossade tomater

1 gullök

1 grön paprika

2 dl selleri

3 lagerblad

2 dl kycklingbuljong

1 dl vitt vin

2 tsk creolekrydda

2 tsk torkad oregano

1 tsk salt

1/2 kilo skalade räkor

4 dl ris

 

Så här gör du

Lägg ner alla ingredienser i Slow Cookern förutom räkorna och riset. Rör om.

Sätt på locket och tillaga på HIGH i 4 timmar eller på LOW i 6 timmar.

Rör ner räkorna och riset.

Sätt på locket och tillaga i ytterligare 15 min. Kolla så att räkorna och riset är färdigt.

Njut!

Slow Cooker 33956-SC med termometer

Våra Slow Cookers hittar du hos våra återförsäljare.

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*